Betaalbaar wonen, een hot item. Er wordt al 20 jaar verwacht dat de prijzen van vastgoed zouden dalen maar dat zien we nog niet snel gebeuren. Er geldt immers een wet van vraag en aanbod.

Gronden worden steeds schaarser waardoor de prijs stijgt. Investeren in vastgoed is dus zeker een goede keuze. Je investering stijgt financieel in waarde maar ook mentaal zorgt vastgoed voor stabiliteit en geluk. Mede door COVID hebben mensen dit massaal beseft. Vastgoed blijft dus de investering bij uitstek.

Je droomwoning moet uiteraard betaalbaar blijven. We zien uitermate lage rentes bij de banken die zo’n investering vergemakkelijken. Elegantis en zijn team onderhandelt steeds sterk de prijzen bij zijn vaste partners. Omdat we met de groep al 70 jaar bestaan kunnen we rekenen op een sterke positie aan de onderhandelingstafel.

Hierdoor krijg je bij Elegantis de scherpste prijzen maar vooral ook kwaliteit. Onze realisaties worden met kunde opgetrokken door ervaren vaklui en projectleiders die ondersteund worden door tonnen ervaring van de zaakvoerder, die al 30 jaar in het vak zit.

Het is een kunst om binnen het vooropgestelde budget te blijven en het is voor ons belangrijk dat we ons hieraan houden. We staan garant om een zeer gedetailleerde offerte aan te bieden die inhoudelijk correct is. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we wat voor jou mogelijk is. Op basis hiervan kan de ontwerper je droomwoning ontwerpen, rekening houdende met je budget. Ook als je restricties op jouw budget hebt, vinden wij de geschikte oplossing. Wij bouwen volgens jouw budgettaire wensen.