Je woning zelf #pinterestproof inrichten of beroep doen op één van onze interieurarchitecten? Jij kiest.

Indien je voor de laatste optie kiest, begeleiden we je niet alleen bij het bouwen maar ook bij het realiseren van je droominterieur. Een ervaren interieurarchitect van Elegantis kan jouw ruimtes harmonieus op elkaar afstemmen. Door het gebruik van diverse materialen krijgt elke ruimte een eigen karakter zonder dat we het geheel uit het oog verliezen. Onze partners hebben een ruime keuze in materialen en afwerking. Wij zoeken samen met jou de perfecte combo.

We proberen de interieurarchitect zo vroeg mogelijk in het bouwproces te betrekken. Zo zal later het totale plaatje kloppen. We streven naar een harmonieus geheel tussen binnen en buiten.

De indeling van ruimtes is een cruciaal gegeven. Elke ruimte moet logisch zijn voor jou én voor je bezoekers. We delen de ruimtes zo in dat er geen verloren ruimtes zijn. We vertrekken steeds vanuit een digitaal 3D-beeld. Zo kan je in de ontwerpfase reeds door je toekomstige thuis wandelen en je droom alvast beleven.

Werken met Elegantis betekent meer dan bouwen. We willen jullie graag zo snel mogelijk kennis laten maken met het hele team. Want niet alleen de ‘look’ van jouw droomwoonst moet goed zitten maar zeker ook de ‘feel’ met het team van Elegantis. Wij streven naar een positieve vibe en een zeer persoonlijke aanpak. Enkel zo kunnen we een woning creëren waar je je volledig thuis voelt.