Hoe wij tewerk gaan? Dat lees je hier. Zo weet je precies wat je mag verwachten als je met ons samenwerkt.

Tijdens een kennismakingsgesprek licht Niels de werking van Elegantis & haar visie op bouwen toe. Wat is die visie? Wel die kan je hieronder al een stukje afleiden, de rest kan je in het gesprek ontdekken.

Elegantis werkt samen met architecten die uw moderne droomwoning vertalen naar een knap ontwerp. Dit gebeurt in samenspraak met het team van Elegantis zodat je vooropgestelde bouwbudget onder controle blijft.

Na de creatie van je droomwoning op papier gaan we over tot een bouwkundig onderzoek, ook wel de studiefase genoemd. Deze fase start bij het indienen van de bouwvergunning en wordt gebruikt om alle technische zaken van de woning verder te bekijken. Onder andere de stabiliteit en EPB zijn hierin zeer belangrijke aspecten. Elegantis heeft de nodige ervaring, partners en knowhow om uw woning volledig volgens de geldende eisen te bouwen. Na afronding van de studiefase en na het verkrijgen van de bouwvergunning stellen we onze projectleider voor die jouw bouwproject zal opvolgen. Deze man of vrouw staat in voor de planning, de kwaliteit en de budgetcontrole van de werf. Indien gewenst, kan je beroep doen op een van onze interieurarchitecten. Deze architecte gaat de ruimtes in samenspraak met jou op elkaar afstemmen zodat er een harmonieus geheel ontstaat.

Vergeet niet, Elegantis bouwt volgens wet Breyne en is gedurende 10 jaar aansprakelijk voor elk onderdeel in het bouwproces. Zo willen wij ons extra engageren voor jou toekomst.