Architectuur en comfort gaan hand in hand. De architect heeft, in samenspraak met jou als klant, de visie om een woning perfect in te delen naar smaak en wens. Dit kan gaan van het creëren van grote open ruimtes met veel lichtinval tot het praktisch indelen van een prachtige keuken. Elegantis is hier een belangrijke schakel. Onze technische kennis en kwalitatieve uitvoering tillen jouw woning naar een hoger niveau.

Standaard bouwt Elegantis volgens de laatst geldende energienormen. Jouw woonst BEN (Bijna Energie Neutraal) of EN (Energie Neutraal), het kan perfect. We werken samen met een vast studiebureau waarmee we per project bekijken welke technieken en uitvoeringstechnieken er nodig zijn om aan jouw gevraagde EPB-waardes te voldoen. Onze ervaren vaklui zullen later met de nodige aandacht deze werken uitvoeren. Bovendien zijn er ook enkele interessante voordelen gekoppeld aan het behalen van een laag E- en S-peil. Zo heb je onder E-30 gedurende 5 jaar 50% korting op het kadastraal inkomen. Onder E-20 heb je 100% korting op het kadastraal inkomen de volgende 5 jaar.

Het team van Elegantis is van mening dat we zorg moeten dragen voor de ecologie en wil hier dus ook volledig aan meewerken.

Samen maken wij van jouw woning een energiezuinige droomwoning.